Web Analytics Made Easy - Statcounter

هزاران کامیون‌دار کره‌جنوبی روز یکشنبه برای ششمین روز اعتصاب کردند و در اعتراض به پرداخت‌ها به دلیل افزایش هزینه‌های سوخت، اختلال در تولید، کاهش سرعت عملیات بندر و ایجاد خطرات جدید برای زنجیره تامین جهانی تحت فشار قرار گرفتند.

به گزارش ایران اکونومیست، گزارش‌ها نشان داد که تولید در بزرگ‌ترین مجتمع کارخانه هیوندای موتور در اولسان، روز جمعه به دلیل کمبود قطعات ناشی از اعتصاب، به حدود ۶۰ درصد کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیوندای گفت که اختلالی وجود دارد اما از ارائه جزئیات خودداری کرد و ابراز امیدواری کرد که هر چه زودتر به حالت عادی بازگردد.

کارخانه‌های اولسان هیوندای موتور روزانه حدود ۶۰۰۰ دستگاه خودرو تولید می‌کنند. این اعتصاب تا روز جمعه بین ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ وسیله نقلیه به این خودروساز خسارت وارد کرده که ارزشی بالغ بر ۱۸۰ میلیون دلار داشته است.

رسانه ها گزارش دادند که کارکنان کارخانه کیا در گوانگجو از خودروهای تازه مونتاژ شده برای تحویل استفاده می‌کردند.

تاثیر دیگر این اعتصاب بر کارخانه‌های تولید باتری‌های خودروهای الکتریکی است که هنوز اختلالی را تجربه نکرده‌اند اما در صورت ادامه اعتصاب، رسیدگی به محموله‌ها مجددا ارزیابی خواهد شد.

نیمه هادی‌ها نیز از این اعتصاب بی‌نصیب نبودند زیرا کامیون‌داران قصد دارند حمل‌ونقل مواد خام برای نیمه هادی‌های تولید شده در اولسان را متوقف کنند.

شرکت‌های بزرگ در زمینه تولید تراشه اظهار نظر نکردند اما در ارتباط با سیمان و فولاد، این اعتصاب باعث توقف حمل‌ونقل از دو کارخانه تا حدود یک سوم یا ۳۵ هزار تن در روز شده است.

همچنین تاثیر این اعتصاب بر پالایشگاه‌ها و پتروشیمی نیز رویت شده است و تعداد خودروهایی که وارد مجموعه پتروشیمی اولسان می‌شوند حدود ۹۰ درصد از سطح عادی کاهش یافته است و کامیون‌داران به رانندگان غیر اتحادیه می‌گویند که وارد مجتمع نشوند.

کره جنوبی پنجمین ظرفیت پالایشی بزرگ جهان را دارد و در ابتدای سال ۲۰۲۰ دارای ۳.۳ میلیون بشکه در روز ظرفیت پالایش نفت خام بود.

در زمینه بنادر و کانتینر نیز این اعتصاب باعث شد تا بندر بوسان، هفتمین بندر بزرگ کانتینری جهان، اعلام کند که این اعتصاب، ترافیک کانتینری آن را دو سوم از سطح عادی کاهش داده است.

بر اساس گزارش رویترز، یک مقام دولتی گفت: حرکت کانتینرها در بندر اولسان که حدود ۱۰ درصد از ترافیک بندری کره جنوبی را تشکیل می‌دهد، از روز سه شنبه متوقف شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: اعتصاب کامیون‌داران کره جنوبی ، خودرو ، فولاد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اعتصاب کامیون داران کره جنوبی خودرو فولاد کامیون داران کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۶۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با فرض استفاده از حدود ۱۰۰ کامیون آواربرداری غزه ۱۴ سال طول می کشد

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از شبکه روسیا الیوم، پیر لودامار، مسئول واحد مین روبی سازمان ملل گفت: تخمین زدیم که ۳۷ میلیون تن آوار یا حدود ۳۰۰ کیلوگرم آوار در هر متر مربع در نوار غزه وجود داشته باشد.

وی افزود: با فرض استفاده از حدود ۱۰۰ کامیون، آواربرداری ۱۴ سال طول می کشد.

این مسئول سازمان ملل همچنین هشدار داد: حداقل ۱۰ درصد از مهمات شلیک شده منفجر نمی شود و بنابراین تهدیدی دائمی برای مردم، تیم های تخلیه کننده قربانیان از زیر آوارها و همچنین کارگرانی است که وظیفه آواربرداری را دارند.

در همین راستا، منابع خبری از تخریب گسترده شبکه آب و فاضلاب شهر بیت لاهیا در شمال نوار غزه و از بین بردن محصولات کشاورزی این شهر توسط رژیم صهیونیستی خبر دادند.

شهرداری بیت‌لاهیا اعلام کرد که رژیم صهیونیستی ۷۰درصد از چاه‌های آب شمال غزه و ۵۰درصد پمپاژهای فاضلاب را تخریب کرده است.

این شهرداری همچنین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی تمام محصولات کشاورزی در بیت‌لاهیا را که سبد غذایی اولیه در غزه به شمار می‌رود، از بین برده است.

پیش از این دیده‌بان حقوق بشر اروپا- مدیترانه در بیانیه ای اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی نابودی شهر بیت‌لاهیا در شمال غزه و قتل و کوچاندن مردم آن را آغاز کرده است.

این سازمان حقوق بشری تاکید کرد که نسبت به ارتکاب کشتار جدید در بیت‌لاهیا توسط ارتش رژیم صهیونیستی و اجرای عملیات کوچ اجباری جدید در سایه صدور دستورهای غیرقانونی علیه مردم آن برای تخلیه فوری که تقریبا ۵۰ هزار نفر هستند، هشدار می‌دهد.

این سازمان اضافه کرد که ارتش رژیم صهیونیستی قبل از صدور دستور تخلیه منطقه بیت‌لاهیا با طرح ادعای منطقه جنگی بودن آن، حملات هوایی و توپخانه‌ای فشرده را در این منطقه آغاز کرد.

دیدبان حقوق بشری اروپا-مدیترانه در بیانیه‌ خود آورد: پناهگاه‌هایی که ارتش اسرائیل برای مردم بیت‌لاهیا مشخص کرده، ویران شده هستند و به هیچ وجه قابل سکونت نیستند. این مناطق بدون آب بوده و سیستم فاضلاب آن‌ها نیز به طور کامل نابود شده است.

در این بیانیه آمده است: هر منطقه ای که ارتش اسرائیل اعلام می‌کند، نظامی است، به طور کامل ویران و کشتارهایی وحشتناک علیه کسانی که در آن باقی می‌مانند مرتکب می‌شود.

این سازمان حقوق بشری اضافه کرد: نسبت به هرگونه عملیات نظامی در بیت‌لاهیا هشدار می‌دهیم، این عملیات منجر به جنایت‌های خطرناک و نقض قوانین بین‌المللی انسانی می‌شود.

کد خبر 847449 منبع: ایرنا برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • با فرض استفاده از حدود ۱۰۰ کامیون آواربرداری غزه ۱۴ سال طول می کشد
  • مقام سازمان ملل : آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • پهپادهای اوکراین صنعت فولاد روسیه را هدف گرفتند