Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، بابک طالبی با اشاره به روند حمل کالای اساسی توسط ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای اظهار کرد: از ابتدای امسال تا ۱۰ تیر در مجموع ۱۴۰ میلیون تن بار توسط ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای در کشور جابه‌جا شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد رشد داشته است.

وی با بیان این‌که این میزان جابه‌جایی طی ۹ میلیون سفر انجام شده است، افزود: کل کالای اساسی جابه‌جا شده در این بازه زمانی ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تن بوده که نشان می‌دهد با حدود ۳ درصد عدد قابل توجهی دربرابر کل بار جابه‌جا شده در سطح کشور نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبی با اشاره به این‌که بعضا گفته می‌شود مشکلاتی که در بنادر برای حمل کالا داریم مربوط به نبود کامیون است، تصریح کرد: کارشناسان و صاحبنظران اعتقاد دارند که تعداد ناوگان از میزان بار بیشتر است. اکنون همه رانندگان دنبال بار می‌گردند دلیل این‌که بار حمل نمی‌شود را می‌توان به راحتی تشخیص داد که از جای دیگری است.

ضرورت تسهیل فرآیند خروج کامیون از بنادر

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری تاکید کرد: برای گسیل کامیون‌ها به بنادر برای حمل بار، علاوه بر پرداخت کرایه به موقع، فرآیند بارگیری و خروج از بندر را تسهیل کنیم. در حال حاضر در گرمای بالای ۵۰ درجه سانتیگراد ۱۰ تا ۱۴ ساعت معطلی بارگیری کامیون‌ها را داریم.

طالبی ادامه داد: برای کامیون‌هایی که نه کولری دارند و امکانات رفاهی در محوطه بندری هم امکانات رفاهی برای رانندگان پیش بینی نشده است. انتظار هم نیست چون بندر محل تخلیه و بارگیری بار است و باید سریع کامیون بارگیری شود.

وی با یادآوری این‌که در حمل و نقل کالای متعلق به بخش خصوصی مشکلات بسیار کم است، اضافه کرد: اما در مورد کالای دولتی به شدت مشکل داریم؛ ‌ از ۱۱ خرداد امسال ستاد مدیریت حمل‌ونقل کالای اساسی در تمام استان‌ها از جمله خوزستان انجام شد تا هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله گمرک، اداره کل بندر، صاحبان کالا، امور پشتیبانی برای پرداخت به‌موقع کرایه حمل در مقصد، تخلیه به موقع بار و... عملیاتی شود.

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری گفت: وقتی یک راننده‌ای این فرآیند را طی می‌کند و  با مشکلات مواجه می شود طبیعتا آن‌را به اطلاع سایر رانندگان و همکاران خودش می‌رساند.

خواب ۷ روزه کامیون‌ها

مقام مسئول سازمان راهداری اضافه کرد: در ماه‌های پایانی سال ۹۹ مکاتباتی را با صاحبان کالای دولتی درباره ترخیص و حمل کالا داشتیم، در آن زمان کامیون‌ها ۷ روز خواب داشتند و معطل بار بودند. این همکاری توسط صاحبان دولتی کالای اساسی فراهم نشد. از سوی دیگر با توجه به این‌که می‌دانستیم اول هر سال محصولات کشاورزی استان خوزستان برداشت می‌شود که امسال حجم این محصولات بسیار بیشتر از سال‌های قبل بوده است.

طالبی با بیان این‌که چغندر قند ۱.۳ میلیون تن برداشت شد، ادامه داد: ما ۵.۲ میلیون تن بار تولید استان خوزستان را حمل کردیم و می‌دانستیم با حمل کالای اساسی مقارن خواهد شد و با توجه به این‌که کرایه پایین تر است، مشکل به وجود خواهد آمد.

وی بیان کرد: در نهایت فقط به بخش حمل‌ونقل جاده‌ای فشار آمد و افرادی برای خودشان در بندر امام تنظیم بازار انجام می‌دادند.

مقام مسئول سازمان راهداری توضیح داد: اکنون در بندر امام ۳.۵ میلیون تن بار داریم که حدود یک میلیون تن آن قابل حمل است و اسناد مابقی هنوز آماده نشده است. این میزان بار خوراک ۲۰ روز کامیون‌هاست. تاکید می‌کنم به دنبال مقصر نمی‌گردیم و باید مشکل را حل کنیم. در این مورد  از روز جمعه ۱۱ تیر بخشنامه‌ای به ادارات کل حمل و نقل و شرکت پشتیبانی امور دام استان‌ها ابلاغ شد.  

وی گفت: بر اساس این بخشنامه باید میزان بار روباری (مربوط به مرغداری‌ها و دامداری‌ها) طی صورت‌جلسه مشخص شود و میزان ناوگان مورد نیاز برای حمل را اعلام کنند. همچنین به شرکت‌های حمل‌ونقل سراسر کشور اجازه داده‌ایم از مبدا بندر امام (ره) بارنامه صادر کنند. این امکان برای کالای اساسی تا اطلاع ثانوی فراهم شده و پیش بینی می‌شود تقاضا برای حمل کالای اساسی بیشتر شود.

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری با یادآوری این‌که اعلام بار را تقریبا برای امور پشتیبانی دام انحصاری کرده‌ایم، افزود: به ازای هر بار ۲ تا ۳ کامیون در کشور داریم و آنها به دنبال بار هستند. کامیون‌دار خوزستانی وقتی می‌بیند در بندر گرفتار می‌شود از حمل بار منصرف می‌شود.

طالبی در پاسخ به این پرسش که آیا کامیون‌داران اعتراضی به روند موجود داشته و اعتصاب کرده‌اند، گفت: خیر، چنین چیزی صحت ندارد. در بحث کالای تجاری نیز هیچ مشکلی نداریم.

بارگیری و تخلیه کالاهای اساسی معطل کامیون ها ماجرای اعتراض کامیون‌داران چیست؟ کد خبر 611962 برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کالاهای اساسی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کالاهای اساسی حمل کالای اساسی سازمان راهداری نقل جاده ای کامیون ها میلیون تن حمل ونقل برای حمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۱۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم/ تأخیر ۵ ساعته در پرواز مشهد تهران

پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار که قرار بود ساعت ۲۱ جمعه‌شب حرکت کند به‌دلیل نقص فنی با ۵ ساعت تأخیر ساعت ۲ بامداد به پرواز درآمد و باعث نارضایتی مسافران شد.

دریافت 2 MB

دیگر خبرها

  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • تاخیر ۵ ساعته در پرواز مشهد- تهران
  • فیلم/ تأخیر ۵ ساعته در پرواز مشهد تهران
  • روحانیون کاروان‌های حج مشعل داران معارف و مناسک هستند
  • اعتصاب بی‌سابقه کارکنان فرودگاه‌های فرانسه/ صدها پرواز زمینگیر شدند
  • جریمه راننده پراید به سبک جرثقیل‌داران! + فیلم
  • اینفوگرافیک | مقدار کالای اساسی حمل شده از مبدا بندر امام خمینی (ره) به استان آذربایجان غربی (۱۲ماهه سال ۱۴۰۲)
  • پنجشنبه سیاه در فرودگاه‌های فرانسه
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • کشف تخم مرغ‌های فاقد مجوز در هشترود