Web Analytics Made Easy - Statcounter

باتوجه به قرار گرفتن در فصل برداشب سیب، یکی از باغداران شهر سی سخت اعتصاب کامیون داران و عدم حمل بار توسط آنان را بزرگترین ضربه ها به تولیدکنندگان دانست و از مسوولان مربوطه درخواست کرد مشکلات صنفی آنان را حل کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سفیردنا؛ این روزها اخبار منتشر شده در فضای مجازی حاکی از اعتصاب برخی از کامیون داران کشور به دلیل محقق نشدن خواسته های صنفی آنان توسط مسوولان مربوطه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یکی از تولید کنندگان عمده میوه استان کهگیلویه وبویراحمد در این خصوصو به سفیردنا گفت: کامیون ‌داران با هدف تامین خواسته صنفی، با خودداری از حمل بار در چند استان دست به اعتصاب زدند که این اعتصاب بر روی بخش‌های مختلف تاثیر گذاشته است، اما در این میان کشاورزانی که در فصل برداشت محصول خود قرار دارند کمتر دیده شده اند، در حالی که بیشتر محصولات کشاورزی فساد پذیر هستند و امکان نگهداری آن‌ها در زمین وجود ندارد.

 

 

وی با اشاره به اینکه  شهر سی سخت  قطب تولید میوه سردسیری در استان کهگیلویه وبویراحمد و جنوب کشور است، گفت: در فصل برداشت میوه، فراهم بودن وسایل حمل و نقل کافی و مناسب برای انتقال محصولات به سردخانه های انبار میوه و  بازارهای هدف، نیاز مهم و ضروری کشاورزان است.

 

 

تولید کننده و کشاورز برتر استان با بیان اینکه گره کور مشکلات کامیون داران در دست مسوولان است، افزود: اعتصاب کامیون‌ داران به ویژه در استان‌های جنوبی شرایط کشور را برای کشاورزان سخت کرده و محصولات آن‌ها را در معرض نابودی قرار داده است.

 

 

این باغدار عنوان کرد: شنیده ایم در برخی از استان های همجوار، برخی از کشاورزان دست به دامان تعاون‌های روستایی منطقه و ارگان‌های دولتی شده اند اما، امکانات آن‌ها برای تامین نیاز حمل ونقل کشاورزان کافی نیس و باید این مشکل به در سطح کلان حل شود.

 

وی با بیان اینکه کامیون داران نیز خواسته هایی دارند و باید به آنها رسیدگی شود، گفت: رانندگاه کامیون را نباید اخلالگر معرفی کرد بلکه مسوولان باید خواسته آنان را بشنوند و در خصوص رفع نیاز های صنفی آنها اقدامات لازم را صورت دهند.

 

 

این تولید کننده سیب افزود: در سطح شهرستان دنا و شهر سی سخت همچنین در روستاهای اطراف آن از قبیل: تل سیاه(علی آباد واقبال آباد)، کوخدان، سرمور، دهنو، بیاره، امیرآباد و کریک که سالیانه حجم بالایی از انواع محصوصلات کشاورزی و سر درختی از قبیل سیب، هلو، آلو، گردو، زردآلو و انگور برداشت می شود، نیاز بالایی به کامیون به عنوان وسیله حمل و نقل این تولیدات به بازار های هدف که عمدتا جنوب کشور بوده وجود دارد که با اعتصاب آنها مشکلات فراوانی برای کشاورزان به وجود می آید و متحمل ضررهای فراوانی می شوند.

 

 

در پایان این گفتگو، باغدار و تولیدکننده سیب هم استانی با اشاره به لزوم همت مضاعف مسوولان برای برطرف کردن مشکلات صنفی کامبون داردان گفت: رانندگان کامیون نیز جزئی از مردم و این کشور هستند و طبیعتا قصد ضربه زدن به اقتصاد کشور و اعمال فشار بر مردم را ندارند و فقط خواهان برطرف کردن مشکلات صنفی خود هستند و مسوولان باید هرچه سریعتر این مشکلات را حل کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۱۸۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از بزرگترین پارک آبی کشور در شهر شیراز چه می‌دانید؟

سرمای سخت زمستان باشد یا گرمای سوزان تابستان، فرقی ندارد، هر موقع از سال که باشد می‌توانید به پارک آبی بروید و تجربه حضور در این تفریح جذاب را کسب کنید، با این گزارش همراه باشید تا از بزرگترین پارک آبی کشور برای شما بگوییم که قرار است در شهر شیراز احداث شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، پارک کوهستانی دِراک شیراز با آب‌وهوای فرح‌بخش و مناظر چشم‌نوازش جز زیباترین پارک‌های شیراز است، این بوستان در دامنه کوه دراک واقع در شمال‌غرب شهر شیراز و در کنار بزرگراه حسینی الهاشمی و شهرک برف فروشان قرار دارد و ورودی مجموعه از درون شهرک برف فروشان می‌گذرد.

عملیات ساخت این پارک در سال ۹۲ آغاز شد و پس از چهار سال فاز اول آن به مساحت ۵۸۰ هکتار در تابستان سال ۹۶ توسط شهرداری شیراز به بهره‌برداری رسید.

در فاز اول بهره‌برداری از این پارک کوهستانی امکاناتی همچون پیست دوچرخه‌سواری، پیاده‌راه، آب‌نما، مسیر کوهنوردی، زیستگاه حیوانات، زیپ‌لاین، دریاچه مصنوعی، باغ گیاهان دارویی، زمین بازی کودکان ایجاد شده است، همچنین طرح توسعه این پارک در فازهای دوم و سوم هم اکنون در حال اجرا است.

احداث پروژه‌های تفریحی و گردشگری در پارک کوهستانی دراک از اقداماتی است که توسط شهرداری کلانشهر شیراز دنبال می‌شود و در این راستا پروژه‌های گردشگری بزرگ مقیاس در این پارک در حال اجراست که پارک آبی بزرگ شیراز، آکواریوم، تله کابین، باغ پرندگان و شهربازی از جمله آن‌هاست.

پروژه پارک آبی بزرگ شیراز در بوستان دراک در بهمن سال ۹۹ کلنگ‌زنی شد و در این پروژه تفریحی گردشگری ۱۴ سرسره، استخر ۱۰۰۰ نفری، استخر موج‌ساز ۵۰۰ نفری، استخر کودکان ۲۰۰ نفری و رودخانه تفریحی به طول ۲۰۰ متر طراحی شده است و به علت ابعاد و زیربنا، به عنوان بزرگ‌ترین پارک آبی کشور در شیراز معرفی خواهد شد.

پارک آبی بزرگ شیراز متمایز در سطح کشور در به‌کارگیری، طراحی و تنوع بازی‌ها است که این پروژه تیرماه سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد و این پروژه یکی از ۵۰ پروژه بزرگ شهرداری شیراز است.

پروژه آکواریوم شیراز دیگر پروژه اجرایی در بوستان دراک شیراز است، این پروژه دارای بزرگترین تونل آکواریومی کشور است و همچنین کف سطح زمین نیز به صورت آکواریوم شیشه‌ای است که توانسته نسبت به دیگر پروژه‌های کشور که فقط بدنه و سقف است، وجه متمایزی داشته باشد.

عملیات اجرای این پروژه در پارک ۵۸۰ هکتاری دراک با همکاری یک سرمایه‌گذار بخش خصوصی و شهرداری شیراز در فضایی به مساحت شش هزار متر مربع در ساختمانی دو طبقه با پوشش سازه سوله‌ای به ارتفاع هشت متر و زیربنای ۴۱۰۰ متر مربع در حال انجام است.

در سومین بازدید شبانه مدیریت شهری از روند اجرایی پیشرفت دو پروژه پارک آبی بزرگ و آکواریوم شیراز، برنامه زمان‌بندی پیش‌بینی شده از سوی مجموعه مدیریت شهری برای افتتاح پروژه پارک آبی شیراز در تیر ماه ۱۴۰۴ اعلام شد، همچنین در خصوص پروژه آکواریوم با توجه به اینکه اجرای عملیات احداث به صورت کار مشارکتی ۶۰_۴۰ است و آورده شهرداری شیراز اجرای اسکلت و محوطه‌سازی است، شریک سرمایه‌گذار اعلام کرده است پس از تحویل اجرای اسکلت پس از شش‌ماه بهره برداری از پروژه صورت می‌گیرد.

محیط آرام این پارک برای دوری از تنش‌های روزانه و استراحتی کوتاه، بهترین مکان است، پارک کوهستانی دراک در امتداد رشته‌کوه‌های زاگرس قرار دارد و چشم‌انداز بی‌نظیری از شهر گل و بهار نارنج یعنی شیراز را به نمایش می‌گذارد و این بوستان با فضای بسیار زیبایی که دارد می‌تواند به عنوان یکی از مراکز تفریحی گردشگری شهر شیراز تبدیل شود.

به گزارش ایمنا، دوم اردیبهشت، خبری با عنوان «پارک آبی شیراز، بزرگترین پارک آبی کشور» در خبرگزاری ایمنا منتشر شد که با بازخوردهای فراوانی از سوی مخاطبان این رسانه همراه شد، از این رو بر آن داشتیم تا گزارشی به معرفی این پارک آبی و اینکه بزرگترین پارک آبی کشور در کجای شیراز قرار دارد، بپردازیم.

کد خبر 747368

دیگر خبرها

  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • پیامد‌های شکست در اراک؛ ضربه به شخصیت پرسپولیس، نمایان شدن مشکلات دفاعی و عیار گلر جوان
  • جریمه راننده پراید به سبک جرثقیل‌داران! + فیلم
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • رئیسی: داعیه‌داران دانشجو دوستی در آمریکا دانشجویان را به خاطر دفاع از مظلوم به خاک و خون می‌کشند
  • از بزرگترین پارک آبی کشور در شهر شیراز چه می‌دانید؟
  • اعتصاب کارکنان راه آهن هلند
  • میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است